Kudláčková (KDU-ČSL): Do politiky by se měla vrátit obyčejná lidská slušnost

12.08.2024 10:08 | Monitoring

Božena Kudláčková je již od roku 2006 starostkou obce Dubné na Českobudějovicku, V radě obce sedí nepřetržitě už 30 let.

Kudláčková (KDU-ČSL): Do politiky by se měla vrátit obyčejná lidská slušnost
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Vedle toho  ve volném čase rekreačně hraje volejbal, chodí na procházky a věnuji se rodině. V obci je také součástí kolektivu, se kterým pořádá kulturní akce typu plesů, masopustu či setkání pro seniory. Do záříjových krajských voleb obsadila 15. místo na kandidátce koalice Společně pro Jižní Čechy.

“Myslím si, že v zastupitelstvu Jihočeského kraje mohu velmi dobře zúročit dlouholetou práci v komunální politice. Chtěla bych především prosazovat co největší spolupráci zástupců obcí a Jihočeského kraje tak, abychom docílili, že se nám zde v jižních Čechách bude krásně žít a občané z malých obcí budou mít také zajištěny základní potřeby k žití. Dostupnou zdravotní péči, možnost nákupu základních potravin, fungující školy či sociální péči nebo dopravní obslužnost,” říká Božena Kudláčková s tím, že by si také moc přála, aby se do politiky vrátila obyčejná lidská slušnost a morálka.  

Zdroj.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

22:41 Olomouc: Veslařky ukázaly na radnici bronz z Kanady

Úspěšné české juniorské reprezentantky ve veslování Eva Slepičková a Michaela Uličná dorazily dnes n…