Laudát (KAN): Další hulvát na Hrad?

26.09.2022 10:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k souboji Miloše Vystrčila a Jany Nagyové o křeslo v Senátu

Laudát (KAN): Další hulvát na Hrad?
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Magnetem 2. kola voleb do Senátu bude bezesporu volební obvod 52, kde po prvním kole postoupil Miloš Vystrčil se ziskem 45.62% hlasů a "ublížená" anoistka 2011 Jana Nagyová, které dalo hlas 30.56% voličů. Nagyovou po víkendu opět čeká soud v kauze Čapí hnízdo. Když politologové tvrdí, že s voliči ANO nehne ani sebevětší lež či nehoráznost, tak senátní volby v obvodu 52 jim dávají za pravdu.

Babiš vzal souboj na Vysočině za svůj. Z povolebního rozhovoru se z jeho huby linuly urážky Miloše Vystrčila horší, než ve čtvrté cenové skupině. To vážně tohle chcete na Hradě? Babiš se v politice osmělil, uráží nepohodlné a části společnosti už to vůbec nepřijde nenormální. Nejen Babiš, ale i Nagyová jsou skutečným obrazem stavu naší země a myslí spoluobčanů.

Anketa

Kdo je vítězem komunálních voleb?

22%
66%
8%
hlasovalo: 14599 lidí

Babiš ve svém zlostném výlevu také pokřikoval, že Vystrčil pro lidi nic neudělal. Vysočina je mým rodištěm i druhým domovem, kam jezdím téměř každý víkend. Byl to Miloš Vystrčil, který byl ze všech dosavadních hejtmanů nejlepší. A v jeho éře opravené silnice byly hmatatelným výsledkem i jeho práce. Zato Babišovo konto práce pro lidi by bylo nejen nulové, ale výrazně záporné. Tento dotační podnikatel teď najímá hordy právníků, kteří ho mají vysekat z toho, aby nezměnil status na dotačního podvodníka. A Nagyová opojena postupem do druhého kola se prořekla jasně, že tam nejdříve bude žádat o imunitu. Majitel ANO sice věci za ní bez ní uvedl na pravou míru, ale jak se říká: "Co na srdci, to na jazyku".

Doufám, že můj rodný kraj si neudělá ostudu. Jelikož se někteří jedinci domnívají, že nejlepším nástrojem pro svoji prosperitu je zlost a odpor proti slušným lidem, tak prosím přemýšlivou část společnosti, aby si udělala čas a Milošovi hlas dala ve druhém kole. A na závěr položím otázku k přemýšlení. Kam by Babiš vedl Česko, když tak zběsile útočí na Vystrčila, jehož názory a činy jsou jasné?

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): Nedodržené sliby a nečekaná spojenectví

21:03 Maříková (SPD): Nedodržené sliby a nečekaná spojenectví

Ostrov v Karlovarském kraji, malebné město s bohatou historií se dostalo do popředí pozornosti kvůli…