Mašek (ANO): Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil

22.07.2024 9:15 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na upozornění ministra Rakušana na sociálních sítích na údajně náhodný článek ze "zahraničního tisku", rozhovor Parlamentních listů s Andrejem Babišem

Mašek (ANO): Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Vít Rakušan nezklamal a opět nás opravdu pobavil. Retweetuje článek své nedávné mluvčí a bojovnice proti dezinformacím jako náhodný článek ze "zahraničního tisku". Našla si Andreje Babiše v rozhovoru pro Parlamentní listy, kterého si jako všimla i světová média. To jako vážně?

Dobře … tak jen se ptám, aby to nezapadlo pane ministře.

  • Nebyla náhodou Ketrin Jochecová před nástupem do POLITICO v roce 2023 ve funkci mluvčí českého předsednictví EU na Ministerstvu vnitra ČR?
  • Nebyla také autorkou textu a členkou výzkumné skupiny Global Policy Research Group a nedohlížela na výzkum v oblasti boje proti dezinformacím v EU?
  • Neabsolvovala autorka textu stáž v tiskovém oddělení Rady Evropy?

Až si zase světová média v Bruselu něčeho všimnou, je dobré uvádět autora, pane ministře. Úplnou náhodou kamarádka z Ministerstva vnitra. Pane Rakušane, akorát děláte ve světě ostudu. Pamatujete si na rok 2023 a tým KRIT na Ministerstvu vnitra? Nic neříkám, jen upozorňuji.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Zbyněk Linhart byl položen dotaz

Zálohy pet láhví

Proč zavádět něco, když podle mě systém třídění odpadů u nás funguje dobře? A je to tak, že pet lahve budu muset vracet nesešlapané, což dělám, když je třídím? Protože jestli ano, tak netuším, kde je mám v malém bytě skladovat a běhat s každou petkou do obchodu je nesmysl. A to bude vykupovat každý ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřivnáč (PRO): České ministerstvo školství se přiklání k ultralevicovému aktivismu

18:01 Hřivnáč (PRO): České ministerstvo školství se přiklání k ultralevicovému aktivismu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke školství.