Dědeček dnešního šéfa italské rodinné firmy Brazzale způsobil doma pozdvižení, když začal vyrábět proslavený italský sýr v jiném regionu Itálie. Na přelomu milenia pak způsobil "skandál" tím, že překročil další hranice, nyní již evropské, a skvělý sýr začal, nikoliv náhodou, vyrábět z lokálních produktů i u nás.
Bez zajímavosti není ani to, že uvádí, že připadnou hodnotu dělí rovnoměrně mezi domovskou zemi a Itálii (kéž by to tak bylo častěji). Je to krásný příklad toho, jaký potenciál naše země má. A že výroba a marketingově podpořený prodej párků z kůže, separátu a škrobu není jedinou cestou, jak v naší zemi, třeba v tomto oboru, podnikat.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV