Pacal (Pro Třebíč): Hřiště už slouží sportovcům

14.09.2022 22:59

Ve čtvrtek 8. září bylo slavnostně otevřeno zmodernizované hřiště na Polance. To prošlo nákladnou úpravou, v podobě nového, plastového povrchu. Na rekonstrukci v hodnotě bezmála 1,5 milionu korun se podílel spolek Snipers Třebíč a město Třebíč.

Pacal (Pro Třebíč): Hřiště už slouží sportovcům
Foto: ProTrebic.cz
Popisek: Pavel Pacal, Pro Třebíč

Slavnostní otevření proběhlo za dešťových přeháněk. Ani to ale nadšené sportovce neodradilo. 

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí
Akci zahájila děvčata z třebíčské ZUŠ s ukázkou moderního tance. Starosta Třebíče Pavel Pacal poděkoval za modernizaci hřiště i jeho okolí: „Tahle úprava se opravdu povedla, přeji všem hráčům hodně zdaru do nové sezóny“.

Předseda Snipers Třebíč z.s. Michal Pazderník popsal průběh modernizace a poděkoval všem hráčům, hráčkám, trenérům a rodičům za pomoc při brigádách. Poděkoval také městu Třebíči za finanční spoluúčast při obnově hřiště. 

Pavel Pacal s Michalem Pazderníkem přestřihli pásku a začalo přátelské utkání mladších žáků florbalových Snipers a hokejové Horácké Slávie. Hřiště bude sloužit nejenom aktivním sportovcům. Využívat jej budou moci také mateřské, základní a střední školy i široká veřejnost.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

4:30 Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k migraci