Rozvoral (SPD): Drahé energie, drahé potraviny, drahé léky, drahé bydlení, vysoké daně

06.08.2024 14:01 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k drahotě.

Rozvoral (SPD): Drahé energie, drahé potraviny, drahé léky, drahé bydlení, vysoké daně
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Drahé energie, drahé potraviny, drahé léky, drahé bydlení, vysoké daně, vysoká inflace... prostě ožebračování českých občanů je v plném proudu. Namísto řešení Fialova asociální vláda vždy vymyslí systém lejster k ničemu - zřejmě stále hledají signály!

Vládní Deštník proti drahotě je spíš pořádný cedník, vysavač našich kapes a hůl na sociálně potřebné! Střední třídu většina dávek míjí a u stěžejního příspěvku na bydlení se lidé stále „topí“ v záplavě formulářů. Kvůli záměrné nepřehlednosti se pomoc dostane jen ke zlomku těch, kdo na ni mají nárok. Zkrátka Pětidemolice neumí nic dělat systémově, pouze lepí ad-hoc řešení bez koncepce naprosto za pochodu a zcela zoufale.

Chce-li vláda skutečně ochránit lidi před drahotou, pak musí vytvářet celkové lepší podmínky pro život, práci a podnikání a neklást lidem překážky. SPD navrhuje likvidovat deficity státního rozpočtu, protože každý takový rozpočet je proinflační. Místo toho si Fialova vláda půjčuje a zadlužuje naše děti, aby mohla dávat zbraně Ukrajině! SPD hodlá pomocí finanční správy zakleknout cizí nadnárodní korporace, které na drahotě vydělávají a vyvádí odtud až 600 miliard korun zisku pryč! Musíme snížit daně, aby čeští podnikatelé mohli prosperovat a potřebujeme obnovit mzdový konflikt, abychom prosadili důstojnou mzdu pro české pracující! Fialově vládě to asi nedochází, ale jen když občan nějaké peníze má, tak je taky může utrácet a pomáhat tak ekonomice k rozvoji. Jsme proti asociální vládě pětikoalice, která naše občany systematicky okrádá.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Zuzana Moravčíková byl položen dotaz

Máte zkušenosti na post hejtmanky?

Dobrý den, dočetla jsem se, že jste v zastupitelstvu KH a ještě v opozici, takže komunálem jste neprolezla. Nelíbilo se mi, že osočujete lídra za ČSSD Řiháka- je určitě lepší než vy. Jde vám o sebe nebo o ČSSD? Kdyby vám šlo o stranu, tak se přeci chováte jako politik a nepoškozujete stranu vašimi v...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pošarová (SPD): Tachovsko nutně potřebuje svoji nemocnici

21:03 Pošarová (SPD): Tachovsko nutně potřebuje svoji nemocnici

Občané z Tachovska v případě, že se dostanou do vážnějších zdravotních problémů, hledají nezbytnou o…