Senátorka Zwyrtek Hamplová: Na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?

26.10.2024 12:06 | Monitoring

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na vzpomínky imunoložky RNDr. Zuzany Krátké, jak média během covidové pandemie ničila kariéru uznávaným odborníkům

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?
Foto: Archiv PL
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová

Tak jest… Je to krutá pravda. Média urážela a pomlouvala lékaře i právníky, kteří si dovolili oponovat tvrzenému. O pravdu nikdo nestál… Něco o tom vím, ta urputná snaha o naši odbornou dehonestaci až zničení kariéry byla neuvěřitelná. Kam se hrabalo Rudé právo se “ztroskotanci a samozvanci”. Těžce se pak samozřejmě nehodilo, že jsem byla zvolena senátorkou, a jako naschvál současně uspěla (asi jako hloupá) každý rok s něčím u Ústavního soudu, když jsem zastupovala mé obce a města, naposledy v roce 2023.

Anketa

Je pro vás důležité, zda Andrej Babiš byl, či nebyl spolupracovníkem StB?

hlasovalo: 5953 lidí

Ta snaha nás v titulcích odborně i lidsky degradovat snad ale musela být na objednávku. Divná a zlá doba… A ještě trvá…

Ale nedali jsme se, ač ta bezmoc byla ubíjející. Aktualne.cz mi třeba v roce 2021 zakázalo mít u něj po jedenácti letech velmi čtený blog. Prostě klasická cenzura, na advokátní komoru proudily stížnosti - komora se za mne naopak postavila a stížnosti odmítla.

Ale čím jsme si to zasloužili, když jsme jen s čistým svědomím chtěli odvádět svou práci, to opravdu nevím - tedy vlastně vím. Někomu jsme kazili obrovské obchody nepříjemnými otázkami a analýzami jejich polopravd a lží.

Kdy se nám tedy omluví? Kdy mi aktualne.cz vráti můj blog? Nejčtenější text měl skoro čtvrt milionu přečtení, běžně desiltky tisíc … Kdo nám řekne, na čí pokyny nás umlčovali a ještě stále umlčují?

(vzpomínky imunoložky Zuzany Krátké najdete v článku ZDE)

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

Jak to je a bude?

Dobrý den, skončili jste sice ve vládě, ale co se stalo se všemi těmi náměstky za piráty? Prý jste byli nalezlí všude. A co by mě taky dost zajímalo je, zda si s koalicí SPOLU, která prý bude pokračovat dovedete představit do budoucna koalici nebo platí, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? Kdyby t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: I po půlnoci pražské zastupitelstvo stále jednalo

14:04 Kordová Marvanová: I po půlnoci pražské zastupitelstvo stále jednalo

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k projednávání návrhu zveřejnění Hloubkového auditu z…