Sláma (Trikolora): Angažmá vlády je přehlídka ztraceného času

26.09.2024 19:05 | Monitoring

Nic se nezměnilo k lepšímu ani náhodou, celé angažmá vlády je přehlídka ztraceného času. Tento Fialův kabinet lze označit za to nejhorší a nejmarnější, co tu od listopadu 1989 bylo.

Sláma (Trikolora): Angažmá vlády je přehlídka ztraceného času
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

Od samého počátku, tím jak byla Fialova vláda sestavena, jsem si nesliboval žádný zázrak, narušení statusu Quo, vymanění ze začarovaného kruhu. Již složení nesourodých, ideově a politicky vzdálených subjektů jistě dávalo tušit, že se bude jednat o spolek dosti nesourodý, dysfunkční a neakceschopný.

Nic se nezměnilo k lepšímu ani náhodou, celé angažmá vlády je přehlídka ztraceného času. Tento Fialův kabinet lze označit za to nejhorší a nejmarnější, co tu od listopadu 1989 bylo.

Anketa

Odejde Jan Lipavský z vlády?

4%
89%
hlasovalo: 2690 lidí

Naše ekonomika je přeregulovaná, předotovaná, je zde silně předimenzovaná státní správa, neúnosná a přebujelá byrokracie, složité a vysoké daně, za tři roky ani krůček k racionálnímu řešení, které má hlavu a patu, je srozumitelné směrem k veřejnosti a funkční v oblasti hospodářské politiky státu.

Využití nedalekého vojenského konfliktu (který určitě nikoho netěší) k potírání, potlačení a nálepkování oponentů, to je již hanebnost, svoboda slova je v naší zemi ohrožena, to je silně znepokojivý a alarmující stav. Vytváření tohoto prostředí a nesnesitelné atmosféry musí skončit. Toto je zvláště nepěknou vizitkou této vlády.

Zahraniční politika submisivních kývačů na jednu stranu, rozzuřené čivavy na medvěda na tu druhou, je spíše tragikomedie, než cokoliv jiného. To nemluvím o prezidentovi, který evidentně ani neví, o čem mluví, je jen prostředníkem a tlumočníkem momentálních názorů jeho okolí.

Jsem rád, že končí Piráti ve vládě, na druhou stranu jakým způsobem tam končí, je dalekosáhlým svědectvím, co je ten Fiala jako člověk vlastně zač.

Josef Sláma

  • Trikolora
  • Místopředseda Trikolory
  • zastupitel měst. části

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Robert Králíček byl položen dotaz

edOKLADY

Zdravím. Vy tady zmiňujete spousty vyhlášek, které mi upřímně nic neříkají. Mě zajímá jedna věc, jak je možné, že aplikace eDoklady nebyla dostatečně zabezpečena, a kdo za to ponese odpovědnost? Protože ta data už odešla, to už nikdo nevrátí a je jen otázkou, zda třeba nebudou časem nějak zneužity a...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: Poděkování voličům za podporu ve volbách do krajských zastupitelstev

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: Poděkování voličům za podporu ve volbách do krajských zastupitelstev

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT děkuje všem voličům, kteří ji odevzdali svůj hlas v p…