Sláma (Trikolora): Naše země nad propastí, volby jsou záchranná brzda

29.08.2024 11:17 | Monitoring

Naše svoboda i naše malá země stojí nad propastí, krajské a senátní volby můžou být tou pomyslnou záchrannou brzdou před hlubokým pádem dolů. Pokud si to občané dostatečně uvědomí, řeknou stranám vládní koalice jasné NE!!!

Sláma (Trikolora): Naše země nad propastí, volby jsou záchranná brzda
Foto: Archiv JS
Popisek: Místopředseda Trikolory Josef Sláma

V září tu máme volby do Krajů a části Senátu. Občané mají jedinečnou možnost zahýbat českou politickou scénou. Již tři roky zde vládne Petr Fiala a jeho kabinet. Vláda zmaru, ztracených šancí a stagnace.

Bohužel tato vláda neučinila nic pro ekonomickou prosperitu, možnost zatočit s byrokracii, regulacemi, nesmyslnými zákony na jedné straně, s předraženými energiemi a prestřelenými daněmi na druhé straně, měla výsledek nula. Malé firmy krachují, byrokracie a daně dusí ekonomiku, lidé migrují za nákupy do zahraničí, výběr přemrštěných daní logicky klesá, jelikož český trh ztrácí spotřebitele (ani český občan není padlý na hlavu, aby platil nesmyslné částky).

Bohužel to není jen oblast ekonomická, kde se člověk nestačí divit, kam Fialova vláda posouvá naši zemi. Vnitřní běsi kabinetu, hledání nepřítele, útok na svobodu jednotlivce a slova. Za každou kritikou kroků či spíše nekroků vlády vidí obsazenstvo Strakovky agenty Kremlu, dezoláty a nepřítele západu.

Je to možná úsměvné a trapné, ale tato hysterie nabírá neuvěřitelných až obludných rozměrů. Nehorázné výroky vládního poradce Foltýna, kdy častuje občany naší země, by za normálních okolností byly na okamžitý odchod či odvolání, dnes je mu však tleskáno od neschopného premiéra, a jak jinak, také od komunistického rozvědčíka, ne úplně bystrého ducha a oslnivé inteligence, toho času bohužel prezidenta republiky.

Naše svoboda i naše malá země stojí nad propastí, krajské a senátní volby můžou být tou pomyslnou záchrannou brzdou před hlubokým pádem dolů. Pokud si to občané dostatečně uvědomí, řeknou stranám vládní koalice jasné NE!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Josef Sláma

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Hloupá klišé. Nebo přímo dezinformace?

9:03 Lachnit (ANO): Hloupá klišé. Nebo přímo dezinformace?

Vinou celé řady politiků, ale především vinou médií – ať už to jsou deníky, časopisy nebo televizní …