Štěpánek (Trikolora): Mladý Kolář je přední postavou společenského odpadu

01.09.2024 16:02 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k totalitě, nastolené současnou mocenskou garniturou

Štěpánek (Trikolora): Mladý Kolář je přední postavou společenského odpadu
Foto: Archiv P. Štěpánka
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

Z Parlamentních listů poslali anketní otázku tohoto znění: Europoslanec TOP09 Ondřej Kolář v ČT prohlásil: „Toho, kdo propaguje narativy, které podkopávají státní zřízení ČR, je správné ve svobodě projevu omezit.“ Jak se k tomu stavíte?

Odpověděl jsem tentokrát trochu šířeji:

Vrátili jsme se do totality. Totalita, kterou tu nastolila současná mocenská garnitura, je samozřejmě trochu jiná, než byla ta husákovská či jakešovská, ale její základní definiční znaky jsou stejné. Za „nesprávné“ názory se už opět vyhazuje z práce, roztrhl se pytel s verbálními trestnými činy, bují cenzura, pardon omezování dosahu, vesele se dehonestuje, ostrakizuje a kriminalizuje, ty nejpokleslejší charaktery mají opět pré, tupé zelené lampasácké debily jako by přímo z nebe shazovali, tu na Hrad, tu do Strakovky, tu i jinam, propagandisté, o které byste si ani kolo neopřeli, jsou nejžádanějšími komentátory tzv. médií veřejné služby, která ovšem nijak neslouží veřejnosti, nýbrž téhle gaunerské totalitní věrchušce.

Mladý Kolář je přední postavou tohoto společenského odpadu. Lidová tvořivost je geniální. Tyhle týpky si postupně pojmenovala jako libtardy, lepšolidi či chciválky. Teď naposledy se objevil geniální novotvar lepševici. Ano, tihle lidé jsou bolševici ducha, možná přesněji neobolševici či eurobolševici. Žijí v přesvědčení, že když mají většinu – byť pomyslnou a dočasnou, neboť nic netrvá věčně a boží mlýny sice pomalu, ale melou – musí být za všech okolností po jejich. A žijí v klamavé iluzi, že jejich momentální funkce je opravňují k tomu, aby se ke svým spoluobčanům, kteří se dopustili jediného, totiž že svět vidí trochu jinak, chovali jako prasata. Nic takového ale neplatí. Všeho do času.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

kampaň

Myslíte, že je správné, aby si politici hráli na soudce a říkali, kdo smí kde inzerovat? Já chápu, že jde asi o prostory, které patří městu, a je fakt, že svým majetkem si každý může asi nakládat jak chce, ale myslíte, že je to pak férový volební boj, a taky, že se vám tento krok nemůže vymstít? Sou...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Česko má problém. A nejen dnes a zítra

22:01 Davis (Zelení): Česko má problém. A nejen dnes a zítra

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany ke změně klimatu