Zahradil (ODS): Je třeba bít na poplach?

16.09.2024 8:19 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnostní konferenci, pořádané poslancem Janem Bartoškem v Poslanecké sněmovně

Zahradil (ODS): Je třeba bít na poplach?
Foto: XTV
Popisek: Jan Zahradil v pořadu XTV

Že pan Bartošek nepatří mezi nejostřejší tužky v penálu KDU-ČSL, je obecně známo. Proto nepřekvapí jeho náklonnost ke konspirátorce Alexandře Alvarové, šiřitelce apokalyptických teorií v duchu jakési parapsychologické pavědy o masovém ovlivňování davů. Až potud je to spíš zábavné.

Anketa

Má cenu jít ke krajským a senátním volbám?

93%
5%
hlasovalo: 7554 lidí

Zábava končí ve chvíli, kdy si po bok šarlatánky Alvarové sednou na Bartoškem pořádané konferenci jak ředitel BIS (ten dokonce na stejný panel), tak vládní koordinátor “strategické komunikace”. Má-li to znamenat, že její paranoidní vývody a konstrukce snad sdílejí, je třeba bít na poplach.

Alvarová je soukromá osoba, ta ať si hlásá nesmysly, jaké chce. Volený politik Bartošek klidně také. Toto však jsou státní zaměstnanci, navíc v silových(!) složkách.

Kolorit konference dokresluje paní Lomová ze spolku Sinopsis, který si za peníze National Endowment for Democracy a za mohutné podpory mediálního mainstreamu i současného vedení UK monopolizoval naši domácí debatu o Číně. K tomuto tématu a siločárám, za ním skrytým, ale až jindy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Referendum - upřesnění

Dobrý večer, přečetla jsem si Vaši odpověď na dotaz od jiné uživatelky s názvem "referendum". Dále jsem si prostudovala Vás odkaz na tuto odpověď a zajímá mě bod 1e) v němž se v podstatě píše, že v referendu nebudou mít občané možnost hlasovat o členství v mezinárodních organizacích.. Nebo se pletu...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

11:05 Vích (SPD): Emisní povolenky na vytápění budov – lumpárna EU zdražující bydlení

Část EU, kde často nesněží, nutí druhou část EU, aby platila do rozpočtu víc. Je to fér?