Zálom (Svobodní): Měli jste lépe učit a pak i lépe bydlet - odpověď starostky

06.08.2024 6:03 | Monitoring

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dění v Berounu.

Zálom (Svobodní): Měli jste lépe učit a pak i lépe bydlet - odpověď starostky
Foto: Archiv L. Záloma
Popisek: Luboš Zálom, místopředseda Svobodných

UKÁZKA AROGANCE PANÍ STAROSTKY: Berounská paní starostka Chalupová (ODS, radniční koalice ODS, ANO, Nezávislí, s podporou idiokracie, tedy SPD) je papaláš, který je naprosto odtržený od každodenních problémů občanů Berouna. Vůbec neví, co to je, když vám pod okny každý den sedí parta ožralů, kolem nichž se vaše děti bojí procházet na cestě domů. Přesně takovou situaci se snažili paní starostce na posledním jednání zastupitelstva přiblížit občané, kteří v takové lokalitě bydlí. Požadují řešení, alespoň odstranění některých laviček, zvýšení přítomnosti městských strážníků, a hodilo by se i umístění pár kamer. Vedení města v čele s paní starostkou Chalupovou však vůbec nechápali, o čem tito lidé vlastně hovoří.

Navrhl jsem tedy paní starostce, že jí za symbolickou korunu na jeden měsíc pronajmu svůj byt, pěkný 1+kk ve Slapské ulici, tedy v lokalitě, kterou si nepřizpůsobiví opilci a bezdomovci vybírají stále častěji. Aby získala objektivní pohled na věc a viděla na vlastní oči to, na co se občané z ulic Slapská a Karly Machové musejí dívat každý den.

Její reakce: POKUD VÁM VADÍ OPILCI A BEZDOMOVCI POD VAŠIMI OKNY, MĚLI JSTE SE LÍP UČIT, A KOUPIT SI BYT V LEPŠÍ ČÁSTI MĚSTA!

Jistě - měli jsme se lépe učit a nejlépe se stát starostou Berouna a bydlet v nejlepší a nejdražší čtvrti.

Tohle je přece arogance, kterou si vedoucí představitel města nemůže dovolit!

Mimochodem, já jsem vystudoval filozofickou fakultu, paní starostka vystudovala geologii. Nevím - je lepší filozofie nebo šutráky?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Paní poslankyně dotaz na vás zněl následovně. "Kdo ustanovil, že budou mít poslanci prázdniny."

Na to jste neodpověděla, jen jste se ze široka rozepsala. Mám možnost sledovat dění v poslanecké sněmovně v televizi. Ve vašem textu je toto:"což je proto, že jednání PS probíhá za přítomnosti členů Vlády". Vládu velmi často ale na jednání sněmovny nevídám. O mnohých poslancích nemluvě. Jste asi sku...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Lidi v zasažených oblastech nenecháme bez pomoci

21:05 Ministr Jurečka: Lidi v zasažených oblastech nenecháme bez pomoci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k povodním