„Odvolat.“ Politici zdrceni výrokem Pekarové o atentátu na Trumpa. Padlo nejhorší

16.07.2024 16:45 | Komentář

Donald Trump si za atentát může sám. Konstatovala to šéfka sněmovny Markéta Pekarová, když prohlásila, že „kdo seje vítr, sklízí bouři“. Mezi politiky se však nesetkala s pochopením a to ani ve vlastních vládních řadách. Padly však i ostřejší výroky, ze kterých Pekarová nadšena nebude. Je prý nejhloupější političkou od roku 1918.

„Odvolat.“ Politici zdrceni výrokem Pekarové o atentátu na Trumpa. Padlo nejhorší
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Předsedkyně sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová v pořadu Interview.

Předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová během svého rozhovoru pro pořad Interview ČT24 sdělila, že si bývalý americký prezident a kandidát na toho příštího Donald Trump v podstatě za pokus o atentát může sám.

„Ukazuje se, že kdo zasévá vítr, sklízí bouři. To bychom měli mít na paměti všichni,“ řekl Pekarová Adamová o pokusu zavraždit Trumpa.

Důvodem, proč si za útok prý může sám, má být jeho údajné vyzývání k útoku na americký Kongres po minulých prezidentských volbách v roce 2020.

„„Je strašně smutné, že až ve chvíli, kdy dojde k takové bouři, projeví dotyční, že dříve dělali nešťastná vyjádření, která nejdou vzít zpět,“ podotkla šéfka dolní komory českého parlamentu s odkazem na to, že po atentátu Donald Trump zvolil smířlivou rétoriku.

Faktem ovšem je, že její výrok „kdo seje vítr, sklízí bouři“ mnohé politiky zaskočil či dokonce pobouřil. Vyplývá to z ankety ParlamentníchListů.cz.

Sdělení, že si za těsný únik smrti a útok střelce vlastně bývalý a možný budoucí šéf Bílého domu může sám, se nelíbí ani koaličnímu politikovi Tomáši Zdechovskému, europoslanci za KDU-ČSL.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Jiří Růžička byl položen dotaz

,,Jestli chceme jíst vlastní a kvalitní potraviny, tak je třeba rychle problémy řešit!"

Jak chcete problém řešit? Myslíte, že je vůbec reálné, že bysme mohli být potravinově soběstační? A pokud ano, za jakou cenu? Protože už teď jsou potraviny neskutečně drahé a byť podpora domácích zemědělců je hezká věc, uvědomujete si, že ne každý si to ze svého platu může dovolit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

předseda strany Motoristé sobě Petr Macinka., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVitek106 , 17.07.2024 10:24:43
řekl : "Markéta Pekarová Adamová je suverénně nejhloupějším člověkem, který se dostal nejen na post šéfa některé z komor našeho parlamentu, ale i ze všech lidí, kteří se od vzniku samostatného Československa v roce 1918 v politice vyskytli. V jejím případě se dramatický intelektuální deficit navíc vzácně snoubí s exemplární žlučovitostí, arogancí a nesnášenlivostí. Vzhledem k tomu, že poslanci po tomto jejím skandálním výroku stále nejednají o okamžitém odvolání Pekarové Adamové z čela sněmovny, nezbývá než zakončit anketní odpověď zvoláním: Banik, Markéto!“ zvolal předseda strany Motoristé sobě Petr Macinka. Myslím, že víc k tomu není potřeba cokoli dodávat. Bravo Petře !!!!!!!!

|  16 |  0

Další články z rubriky

Neplní, co má. Pod Václavem Moravcem přitápějí i vládní kruhy

13:38 Neplní, co má. Pod Václavem Moravcem přitápějí i vládní kruhy

Moderátor Václav Moravec, který na obrazovkách České televize ve stejné roli vystupuje více než 20 l…