Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2019 15:42:34 - Miro MOODS

BABIŠOVI BALÍČKY A HAMÁČKOVI ZÁKONY

Pane premiére, skvělé focení, skvělá reprezentace sebe sama ve Světě a co vládnutí? Ministr z ČSSD prý vymýšlí zavedení občanských průkazů pro děti?
(Převzato z internetu)Hamáčkovo vnitro chystá zavedení občanských průkazů pro děti již od 6 let! Za změnou zákona stojí lobbing exekutorské komory a provozovatelů MHD v celé republice.
Pane premiére, co si myslíte, máme mít radost z daňových balíčků a z Hamáčkových zákonů...Jako, občanky pro děti, strpění nelegálních migrantů i s bohatým trestním rejstříkem, stíhání předsudečné nenávisti spolu s ministrstvem slídění na internetu.
Dočetl jste se v diskuzích jak Vás lidé bránili před pronásledováním novinářů za Čapí hnízdo? Četl jste ty příspěvky v řádech tisíců, kdy jste měl oporu? A Vy se teď premiére díváte Hamáčkovi přes rameno a příjmáte spoluautorství nad zákony, které jsou pro lidi nepřijatelné?

Nečekám odpověď, protože už dlouho žádné nejsou.

M.MOODS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.