Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.10.2017 18:46:36

Karla Šlechtová po úspěšných projektech IROP

Karla Šlechtová po úspěšných projektech IROP

Církevní gymnázium, fakultní nemocnice či Západočeská galerie. Tato místa v Plzni, která získala dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), dnes navštívila ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. Projekty pomáhají zvyšovat

„Projektů stále přibývá a například jen zde ve Fakultní nemocnici Plzeň jich můžeme vidět hned několik. Právě tyto dotace nejvíce pomáhají lidem a je potřeba je stále podporovat. Zvyšující se kvalita českého zdravotnictví, díky dotacím z našeho Integrovaného regionálního operačního programu, je důkazem toho, že umíme čerpat evropské dotace na smysluplné projekty,“ uvedla ministryně Karla Šlechtová. 

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová dnes prohlédla další projekty, které byly podpořeny dotací z IROP. Svoji návštěvu zahájila v Církevním gymnáziu Plzeň, které získalo dotaci téměř 11 milionů korun. Hlavním cílem projektu je zkvalitnění přírodovědného a jazykového vzdělávání, zajištění bezbariérového přístupu a pohybu v celé budově gymnázia pro žáky s pohybovým hendikepem.

Poté si Karla Šlechtová ve Fakultní nemocnici Plzeň prohlédla oddělení, kde díky dotacím z evropských fondů v částce 489 milionů Kč dojde k modernizaci lékařského vybavení a také výstavbě nového moderního pavilonu psychiatrické péče. Program pak ukončila odpoledne při prohlídce domu s bytem Oskara Semlera patřící Západočeské galerii v Plzni, na jehož rekonstrukci a vytvoření expozice s depozitářem bylo poskytnuto 28 milionů Kč.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama