Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2024 14:24:59 - ZOROo

koalice

Paní Konečná, dobrý den, musí se vám nechat, že umíte mluvit a máte tah na branku. Chci se ale zeptat na důvod, proč KSČM nekandiduje sama za sebe? Protože nikoho jiného ani podle názvu strany z té vaší koalice neznám. Myslíte, že vám ta spolupráce přinese víc hlasů nebo se jen bojíte kandidovat pod značkou KSČM kvůli neúspěchu v parlamentních volbách? A máte tak v plánu vytvořit koalici i pro příští volby?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

olas, Venda3, zepo, Ogara, zipo, eva41

Odpověď

08.06.2024 20:22:15 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den,

opoziční strany a uskupení bývají často vyzývány, aby se spojovaly a byly tak silnější ve snaze zastavit asociální řádění pravice. Myslím, že jsme koalicí levicových a vlasteneckých osobností STAČILO! ukázali, že to jde. Nekopeme každý sám za sebe, ale shodli jsme se na programu ve prospěch národních zájmů a důstojného života pracujících a jejich rodin. Zdá se, že to voliči oceňují, volební podpora stoupá. Jak to bude pro příští volby, to teď opravdu nedokážu předjímat.

Přeji hezký den! 

Kateřina Konečná