Ing. MSc. Jana Krumpholcová

  • SZ
  • Středočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2024 22:32:54

S vámi proti kmotrům a lotrům

S vámi proti kmotrům a lotrům

Jana Krumpholcová - kandidátka do Senátu za Mladou Boleslav


Jsem Jana Krumpholcová a jako jedna z Vás ​stojím na Vaší straně, proto chci být Vaším zastáncem v Senátu. Ukazuje se, že mnoho ​politiků řeší především vlastní prospěch a Vaše ​problémy je nezajímají.

I já patřím mezi zklamané ze současného stavu, ​kdy se příliš dlouho o lecčem mluví, ale nakonec ​se politikům zásadní kroky dělat nechce.

Pojďme to společně změnit!

Na čem mi záleží?

·         Poctivé hospodaření ​místo korupce a klientelismu: Miliardy do vyšší životní ​úrovně nás všech, ne ​politikům!

·         Bezpečný život: Musíme zlepšit služby ​státu, aby nesloužil jen ​vyvoleným.

·         Špičkový průmysl je ​vzorem pro stát: Jednodušší pravidla ​rozhýbou ekonomiku ​a umožní vybudovat​ kvalitní infrastrukturu.​

V zastupitelstvu města Mladá Boleslav 6 let popisuju, kam ​mizí miliardy z veřejného rozpočtu - do firem napojených ​na politiky. Tuhle praxi musíme změnit zavedením přísnější ​protikorupční legislativy, důslednější kontrolou veřejných ​peněz a poctivým informováním o finančních tocích.

Politici nemohou zvyšovat daně občanům, dokud stát ​neuhlídá vlastní peníze.

http://janadosenatu.cz


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama