Ing. Martin Kukla

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2024 13:11:25

Využijme čtyři roky pro efektivní rozvoj Vysočiny

Využijme čtyři roky pro efektivní rozvoj Vysočiny

Prospěch lidí z Vysočiny je na prvním místě.

Chceme navázat na pracovní nasazení, které jsme v minulém volebním období předvedli. Když jsem působil na postu krajského náměstka zodpovědného za finance a majetek, podařilo se nám mnoho věcí. Stihli jsme dokončit a podepsat smlouvy na nový pavilon v areálu pelhřimovské nemocnice, nový domov pro seniory v Jihlavě, novou budovu krajského úřadu, modernizaci stravovacího provozu jihlavské nemocnice nebo nové operační sály v třebíčské nemocnici. Vybudovaly se obchvaty Nového Veselí a Velkého Beranova a mnoho dalšího.

Někdy jsem pracovní nasazení přeháněl, ale to je podle mého dobře. Prioritou pro nás bylo, je a bude  zdraví lidí z Vysočiny. Zdravotnictví musí být dostupné a kvalitní. Dostupná je třeba také terénní pečovatelská služba a stejně významné jsou domovy nebo byty s pečovatelskou službou. Musí se přestat lepit silnice, ale začít je kvalitně opravovat. Pro náš region je důležitá dostavba Jaderné elektrárny Dukovany. Měli bychom přijímat nové a moderní technologie, ale ne na úkor přírody. Dalšími našimi prioritami je kvalitní školství a možnosti kulturního a společenského vyžití. Je potřeba používat zdravý selský rozum a ne se jen řídit tím, na co jsou státní dotace.

Dnes máme zkušený tým nadšených profesionálů a jsem poctěn, že mohu být v čele kandidátky na nadcházející krajské volby. Pracujeme na 100 %, myslíme na lidi z Vysočiny a chystáme se na nadcházející volby. Buďte u toho s námi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama