Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2010 8:32:49

Zemákoviny 13

Zemákoviny 13

Po dvoudenním volnu Zemák pokračuje v turné po Ústeckém kraji.

A týden začal opravdu dobře. Agentura Median zveřejnila výsledky předvolebního průzkumu a proto je pochopitelné, že na palubě panuje výtečná nálada. Výsledky potvrdily předchozí zjištění agentury SANEP o tom, že jsme překročili pětiprocentní hranici pro vstup do sněmovny. Věříme, že jsme svým skromným dílem ke vzrůstajícím preferencím přispěli i my. Věříme, že po předchozích zvláštních průzkumech mají naši příznivci konečně záruku, že jejich hlasy nepropadnou. A také věříme, že preference naší strany ještě dále porostou. Děkujeme za Vaši důvěru.

Vnímáme také jisté signály, které naznačují, že náš pohyb po Ústeckém kraji nebude tak bezproblémový jako jinde. Jsme ostražitější a případným vetřelcům vzkazujeme: Vítejte. Pojďme změřit sílu argumentů. Nepřátel se nelekáme a na množství nehledíme.

Na palubě Zemáku jsme také přivítali redaktora Mladé fronty Dnes, pana Ondřeje Šťastného. Strávil s námi odpoledne a doufáme, že pro něj bylo stejně příjemné jako pro nás.

A to největší překvapení na závěr. Podpořil nás Jaromír Jágr!!! Není skvělé, že jeden z nejlepších hokejistů v dějinách a sympatizant ODS říká, že jeho nejoblíbenějším politikem je Miloš Zeman? Inu, asi ví, co říká a proč to říká. Nejspíš jej nepřesvědčil slib pana Paroubka, že vykouzlí mistrovský titul. Jaromíre, děkujeme a držíme palce na mistrovství světa. Vážíme si Tvé vůle a odhodlání reprezentovat vlast!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama