Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.05.2010 11:53:40

Zemákoviny 14

Zemákoviny 14

Autobus i s posádkou již zdomácněl v Ústeckém kraji, kde zůstane až do voleb.

Pouze v uplynulém víkendu vyjel Zemák podpořit Plzeňáky. A tam se na jednom parkovišti stala podivná věc. K autobusu se připlížil človíček s podivnou křečí ve tváři. Už jsme si říkali – vítej do sbírky, ale při bližším ohledání se z něj vyklubal pracovník našeho oddělení komunikace, který svým osobitým způsobem Jardovi sděloval svojí přítomnost. Fajn, Pavel, rádi jsme se s tebou viděli.

V Ústeckém kraji nevynecháme žádnou obec. Navštěvujeme i ty nejmenší vísky v pohraničí. Je to krásný kraj, jen ta šílená zima…Ovšem zima není nic proti strastem, které ničí naše spoluobčany na Moravě.

Termín voleb se blíží, posádka je čím dál tím více unavená. Je to poznat podle večerky. Zatímco na počátku turné někteří (většina) z nás bujaře vysedávali v pohostinství do pozdních hodin, toto pondělí jsme šli všichni spát v devět, hokej nehokej.

Jen má striktní loajalita mi zabraňuje prozradit, kdo z posádky si myslel že to co leží na hotelové posteli je čokoládička na uvítanou. Empiricky jsme zjistili, že mýdlo je nejlépe zapít Fernetem.

Do dnešního dne absolvoval Zemák 295 mítinků, které navštívilo 27 490 lidí. Celkem jsme najeli 9528 km.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama