Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2010 15:28:07

Zemákoviny 5

Zemákoviny 5

Turné autobusu Zemák má za sebou již jednu třetinu z celkové tříměsíční pouti.

Za tu dobu navštívila posádka již kraj Karlovarský, Plzeňský, Jihočeský, Vysočina, Jihomoravský a Zlínský. Po velikonocích se vydáme na pouť napříč krajem Moravskoslezským.Náplní práce Zemáku jsou nejen četné mítinky s občany, ale též návštěvy průmyslových podniků, zařízení LDN, škol či radnic.První setkání se odehrávala v mrazech a na sněhu, zatímco Jižní Morava vítala Miloše Zemana již slunečným a teplým počasím. Účast na mítincích je bez ohledu na střídavé počasí hojná. Celkový počet účastníků mítinků se za první měsíc vyšplhal již na 10 450. Počet setkání je již 116 a na to musel autobus ujet 3 968 kilometrů.V každém kraji se k posádce přidávají i kandidáti SPOZ do voleb do PS PČR za příslušný kraj. I jim mohou občané pokládat všetečné dotazy.

Nejčastějšími okruhy dotazů občanů jsou :

  • východiska z krize
  • boj s korupcí
  • postoj SPOZ k poplatkům ve zdravotnictví
  • důchodová reforma
  • úspory ve státní správě
  • koaliční potenciál strany
  • reforma volebního systému
Při návštěvě valašských Vizovic neopomněl Miloš Zeman s posádkou prohlídku firmy Rudolf Jelínek, kde byl obřadně přijat do exkluzivního klubu „Spolek přátel Jelínkovy slivovice“ .

Velikonoce stráví předseda SPOZ na své chalupě na Vysočině a hned v úterý pokračuje autobus návštěvou Ostravska. Nutno podotknout že tolik slivovice co za poslední dva týdny, jsme snad ještě nikdy neviděli…
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama