Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2010 17:52:47

Zemákoviny 7

Zemákoviny 7

Celý minulý týden věnovala posádka Zemáku spanilým jízdám po neméně spanilém Moravskoslezském kraji.

Celý minulý týden věnovala posádka Zemáku spanilým jízdám po neméně spanilém Moravskoslezském kraji. Ostravská aglomerace je tradičně baštou levicových voličů, a proto byl program nabitý.

Oproti jiným destinacím jsme kompletně „upgradovali“ strategii ubytování. Celý týden jsme se večer co večer vraceli do stejného hotelu Formule, který je situován mezi Ostravou a Havířovem. Ušetřili jsme si každodenní balení a vybalování, což ve výsledku znamenalo asi deset minut spánku navíc. O to „výživnější“ bude balení před přejezdem. Možnost využít saunu a další wellness aktivity zůstala ze strany posádky bez povšimnutí a zůstali jsme věrni tradičnímu sprchování. Individuálně. 

Počasí bylo střídavé, v závěru týdne už otevřeně nepřátelské, což naštěstí nemělo vliv na návštěvnost mítinků. A vzhledem k fungujícímu topení Zemáku ani na náš zdravotní stav, přestože počasí dělalo, co mohlo. K obvyklým otázkám, které návštěvníci mítinků předsedovi strany pokládají, se v tomto regionu velmi často přidávaly dotazy volající po řešení velmi vážných problémů s kvalitou ovzduší na Ostravsku, která je podle všech průzkumů jednoznačně nejhorší v celé EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama