Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2014 19:50:46 - filomena

Hradní glosátor?

Pane prezidente, dovolím si dotaz a prosbu zároveň:
nezvažujete posílení Vašeho týmu o specialistu, který by občas (možná i polopatičtěji než Vy při jmenování vlády) připomenul některým „mediálním expertům“, jak pomýlené jsou jejich spekulace o podlých úmyslech prezidentových, které usilovně čtenářům či divákům vnucují, ale k naplnění jimi neustále hlásané zlovůle Hradu pak jaksi nedochází... Nebylo by možné najít „hradního ombudsmana“ aspoň přibližně tak skvělého, jako je věcný, vtipný a i při ztrapňování plytkých žvanilů vždy noblesní pan Kmoníček? I přes zavilé snahy ochránců demokracie před svévolí monarchy je soudným očím a uším zřejmé, kdo se vůči komu vymezuje a kdo odmítl ruku nabízenou ve prospěch společného levicového úspěchu. Škoda promarněné šance.
Zvažte prosím výhody uvedeného „zlepšováku“ –nejen pokud se týká žádoucí diverzifikace stylů a většího zmatení už beztak zmatených politologů, ale také
pro pozvednutí nálady Vašich neubývajících sympatizantů. M.Větrovcová,Pha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2014 13:11:26 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, znáte můj vztah vůči novinářům. Potřebuji experty, kteří budou řešit otázky nezaměstnanosti, životní úrovně a dalších sociálních problémů, ale pokládám za ztrátu času zabývat se expertem na žurnalisty.