Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.12.2014 14:51:16 - udonetka

Kdo určuje kdo je separitista nebo bojovník za sebeurčení

Omlouvám se Vážený pane prezidente, ale potřebuji mít jasno - mám pár dětských otázek: Kdo určil, že východní Ukrajinci jsou separatisté a ne třeba vlastenci - bojovníci za sebeurčení? Kdo řekl, že Slováci nejsou separatisté, když žádali o odtržení? Proč severní Irové opět separatisté jsou? Měla by se podat žaloba na tehdejší federální vládu, že nevyjela na Slovensko s děly a tanky a nezachovala územní celistvost.?Byla správná ta hrozná válka s dozvuky a nenávistí dodnes a rozpad Jugoslávie ? - Ta neměla zůstat celistvá? Co když Moravané řeknou - dost, s tím "bordelem" z Prahy žít nechceme a chceme se osamostatnit? Budou to pak separatisté nebo spíše ne,jako Slováci? Kdo to prosím určuje?
Jsem rodilá Pražačka, ale nemohu se na to již dívat. ČT informuje hůře než Nova, Bakala řídí Sobotku a Agrofert bude asi řídit všechno. Prý má ale ve firmě docela pořádek, tak alespoň že tak. A poslední otázka, co je to moc a proč jí tolik lidí potřebuje nutně ke štěstí?Šárka Schusterová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.