Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2014 14:39:56 - flodur

NATO a Ukrajina

Pane prezidente-dříve snad i vážený-při prezidentských volbách jsem volit menší zlo.Totiž Vás.Po Vašem vyjádření ohledně případného vstupu NATO na Ukrajinu si myslím že toto menší zlo už není menší,ale skutečné zlo.Nestačilo Vám že jste se podílel na bombardování Jugoslávie,ale tím Vašim vyjádřením se znovu připojujete k těm jestřábům,kteří by rádi po 70.ti letech míru v Evropě zase chtěli vyprovokovat válku.To jsem od Vás neočekával tak jako i další občané..Stačí se podívat na reagence na Vaše vyjádření na internetu.Přeji Vám více odpovědnosti za to co říkáte i když určitě řeknete že to je Váš osobní názor.Dělejte tak,aby jste nás skutečně do té války nedostal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2014 14:35:45 - Ing. Miloš Zeman
Veškerými svými kroky i vyjádřeními se snažím maximálně přispět k tomu, aby k válce nedošlo. Proto jsem vyslovil varování, aby Ruská federace neprováděla invazi na východní Ukrajinu. Protože takový postup by zažehnul válečný konflikt. Někdy je třeba volit silnější výrok, abychom předešli vzniku mnohem vážnější situace.