Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2016 23:19:21 - Ing. O. Vojtěchová

Poděkování

Vážený pane presidente,
i když mám řadu osobních výhrad k Vašemu sarkastickému stylu vyjadřování, přeji Vám hodně duševní síly čelit všem excesům, kterým jste vystavován v této poněkud ujeté době vášní, puštěných ze řetězu (pod rouškou údajné "svobody"). Bohužel, žijeme ve společnosti, jejíž hodnoty jsou zdevastovány vším, co se v posledních 25 letech událo a začalo se tvářit jako nová "morální a etická norma" která ve skutečnosti celou společnost poškozuje.
Děkuji Vám za to, že jste vlastenec a myslíte na naši zemi víc, než ti, co křičí všechny ty nesmysly, plné jedu a zášti, xenofobie a bůh ví čeho a ani netuší, jak moc tím škodí zejména sami sobě, ale, bohužel, i celé společnosti stále ještě plné slušných a pracovitých lidí. Proč negativní vášně mají takovou moc, že ovládnou i ty, které spojuje slušnost, tvurčí nadšení a smysl pro spravednost ale i humor. Copak jsme jako národ opravdu tak entropicky zatížení, že se dokážeme lidsky domluvit , když už je zpravidla pozdě?
Olga V.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.