Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2015 2:52:41 - Phobos

Zlatý standard české koruny/eura

Dobrý den pane prezidente,

minimálně od vašeho zvolení prezidentem republiky, resp. od druhého kola prezidentské volby, které se vyznačovalo rozsáhlým mediálním "výplachem mozků" ve prospěch Vašeho protikandidáta, jsem Vaším, poměrně zapřisáhlým (byť ne úplně nekritickým) stoupencem. Nenechte se odklonit z té cesty, po které směřujete a která se mi zdá více méně správná...

Zajímal by mě Váš pohled na možnost obnovení zlatého standardu české koruny, popř., protože vím, že jste stoupencem jeho brzkého zavedení, zlatého krytí eura. Myslíte, že by bylo v současné době možné (a účelné) obnovit měnu krytou (alespoň částečně) drahými kovy (zlatem, stříbrem, platinou...) nebo nějakými jinými komoditami. Setkal jsem se již s řadou lidí, kteří ve zlatém standardu spatřují všelék na mnoho ekonomických neduhů. Byl byste pro to, aby ČNB zvýšila své zásoby zlata z oněch cca 10 tun?

Děkuji za odpověď a přeji mnoho vůle v neustálém boji s Vašimi politickými protivníky a českými médii,

Vít Šebesta

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.