Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2014 22:15:51 - Marcus Aurelius

aby činy korenspondovaly s výroky

Vážený pane prezidente, volilil jsem Vás jako jedinou možnou variantu v druhém kole voleb. Tak jako další Vaši voliči jsem rozčarován Vaším nekonzistentním postojem. Klidně Vám odpustím "virózu" (je to lidské). Co Vám nemůžu odpustit je Vaše neúcta v případě odmítnutí recepce v rámci oslav osvobození naší republiky na velvyslanectví Ruska. Čím si to padlí vojáci zasloužili? V době kdy oni padli za naši svobodu nebyl Krym ukajinský.
A teď dotaz:
Změnil se Váš názor na fašismus a nacismus (v jakékoliv formě)? Jak mi můžete jako vrchní velitel Armády České republiky vysvětlit, že fašistické bojůvky na Ukrajině (Národní garda Pravého sektoru) používá české výstrojní součástky a výzbroj (neprůstřelné vesty s maskováním vz.95, samopaly vz.58), když se naší armádě mnohých výstrojních součástek nedostává? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2014 12:30:51 - Ing. Miloš Zeman
Památku padlých vojáků Rudé armády, stejně jako památku padlých z ostatních spojeneckých armád, jsem uctil ve státní svátek České republiky dne 8. května na pražském Vítkově. Před všemi, kteří položili životy za naši svobodu, se hluboce skláním. Recepce , kterou zmiňujete, se zúčastnila celá řada mých nejbližších spolupracovníků.

Tvrdě odsuzující názor na fašismus a nacismus jsem nezměnil. Opakovaně jsem veřejně odsoudil novodobé banderovce i Pravý sektor. Mohu Vás ubezpečit, že Armáda ČR těmto nacionalistickým, až fašistickým uskupením výstroj a výzbroj nedodává.