Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2019 21:43:06

Jak to bude dál?

 Jak to bude dál?

Máme to poslední dobou nějak zamotané. Moje babička říkala: "Děvče, když máme chleba, brambory, mléko a kousek másla, tak nějak přežijem."

Asi by se divila, kolik tyto základní potraviny stojí. Brambory jsou nyní pouze z dovozu a ke všemu dražší než jižní ovoce. Máslo také vyšplhalo cenově nahoru a totéž chleba. Jíst se musí a lidé tak sahají čím dál víc do kapsy. Konstatování, že i dražší potraviny jsou prodejné, je poněkud neadekvátní, vzhledem k příjmům občanů. Dál bude pokračovat patrně i dvojí kvalita potravin. To opravdu není radostná bilance. Také další kuřecí maso z Polska obsahovalo salmonelu. Věřme, že půl tuny kuřecích řízků nezpůsobí po tepelné úpravě lidem obtíže, skončilo totiž ve stravovacích zařízeních. KSČM se snaží tyto problémy řešit. Věřím, že s vaší pomocí se to podaří.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama