Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2016 12:45:43

Prvního června oslavíme Mezinárodní den dětí

 Prvního června oslavíme Mezinárodní den dětí

Prvního června oslaví děti Mezinárodní den dětí. V tento den si jistě každý vzpomene, že by jim měl k jejich svátku popřát.

Většina z nás má výchovu dětí na zřeteli jako jedno z největších poslání života. Snažíme se jim dát maximum a ochránit je od všeho zlého, co by je v životě mohlo potkat. Děti by svůj život měly prožít bez strastí a útrap, a to nejen ty naše, ale po celém světě. A proto se právě ženy snaží docílit, aby skončily válečné vřavy a terorismus, které nejvíce ubližují právě jim. Naše společnost a dnešní doba, která upřednostňuje i ve školách elektroniku a všechny technické vymoženosti, často způsobí to, že děti s námi přestávají mluvit o svých problémech, radostech nebo věcech, které právě teď musí vyřešit. Jedním z nejhezčích dárků, který jim můžeme k jejich svátku dát, je čas, jenž s nimi budeme trávit ať už povídáním, čtením pohádek či při sportu a různých hrách. Nejen děti, ale i my tím získáme životní obohacení, které nám nikdy nikdo nevezme. A tak tedy ještě jednou oslavme svátek dětí s nimi a podřiďme svůj čas jejich přání a touhám.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama