Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2014 11:02:56

Neřeknu, nevím, nemám čas

Neřeknu, nevím, nemám čas

Díky různým intrikám a bojům na magistrátu hlavního města Prahy dostal Tomáš Hudeček postupně možnost z pozice primátora řídit Prahu, pokud se to takto dá nazvat.

Nikdo ho neznal a na primátora původně za jeho stranu kandidoval Zdeněk Tůma. V současné době máme možnost poznat „odbornost“ primátora Hudečka detailně. Současně můžeme doufat, že s brzkým koncem volebního období se rozloučíme i s tímto „expertem na Prahu“. Taková změť nekompetence, kombinovaná s arogancí, způsobuje Praze primárně neustálé škody a nevíme dne, kdy se opět objeví nějaký nový průšvih či „dobrý“ nápad primátora. Na vlastní kůži nyní zkoušíme, že poté co Hudeček nechal Prahu sebevědomě převzít Opencard do vlastní správy, tak vzhledem k licenčním ujednáním její vydávání nefungovalo. Nicméně se tedy na magistrátu rozhodli, že provedou malý podvůdek a nastaví v systému vydávání na den, kdy ještě licence nevypršela. Tedy na jiný den, než kdy vyřizuje záležitost občan. Výsledkem byl údajně krach účetního systému, vzhledem k čachrům s daty. Je pravdou, že za původní přemrštěnou zakázku k Opencard by měl být někdo pohnán k zodpovědnosti. To ale se současnou obžalobou Tomáše Hudečka toliko nesouvisí. Je obžalován, že zakázku prodloužil bez výběrového řízení proti zákonu o veřejných zakázkách. Tvrdí, že nemohl jinak, avšak nyní převzetím karty za stejné situace licenčních smluv sám sebe popírá. Chaos, nekompetence a v podstatě paralyzování jakéhokoliv rozvoje Prahy jsou synonyma pro Tomáše Hudečka.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama