Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2014 11:22:35

Škatulata, hejbejte se

Škatulata, hejbejte se

Tolik proklamované zeštíhlení státního aparátu vypadá pro Úřad vlády naprosto jinak. Nabírá totiž další a další úředníky.

Ve Strakově akademii už plánují stěhovací akci a důvod? Pavel Bělobrádek vytváří nový úřad, prý až čtyřicet úředníků zde najde práci. I ministr pro lidská práva Dienstbier přijme nové lidi. Chystá se také vznik Generálního ředitelství státní správy. Zde najde práci až čtyřicet úředníků. Dojde ke slučování různých úřadů, výměně budov i změně hranic odpovědnosti. A tak nezbývá, než zamyslet se nad tím, zdali je to opravdu nutné, jsou-li všichni úředníci opravdu pracovně vytíženi, kolik různých poradců využívají a zda by s tím šetřením, o kterém vláda tolik hovoří, nebylo dobré začít u sebe. Tolik proklamované úspory se totiž vždy projeví převážně u těch profesí, které by si naopak zasloužily přidat. Jednou z nich jsou beze sporu učitelé, kteří dnes zřejmě definitivně přišli o naději, kterou jim sliboval při svém nástupu ministr školství. Věřme, že i příprava konce druhého důchodového pilíře přinese nám všem pouze pozitivní změnu. Důchodová komise začala pracovat. Přála bych si, aby vláda nečinila kroky, které naše občany poškozují, jako tomu bylo například u sKarty.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama