Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2024 6:23:00

Preferuji věcnou diskuzi před politickou show

Preferuji věcnou diskuzi před politickou show

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zástupcům odborů, kteří předčasně opustili jednání tripartity

 Jste-li veřejně činní, musíte se naučit nejen „rány“ rozdávat, ale hlavně přijímat. Zástupci odborů předčasně opustili jednání tripartity, protože se jich dotkl výrok Pavla Drobila, který není ani členem vlády ani poslanec nebo senátor.

Kdyby vláda reagovala takto přecitlivěle na každý výrok ze strany odborů, který o sobě slyší nebo čte, pak by už žádné jednání s odbory dávno nevedla. Vzájemná komunikace totiž neznamená automaticky přejímat názory druhého, ale navzájem si vysvětlovat své postoje.

Snaha o umělé vytváření hysterie vede jen k uzavírání dveří. A to nic nemění na tom, že já vyznávám v politice pravidlo, že k sobě můžeme být argumentačně tvrdí, ale nikdy nemáme sklouznout do osobní roviny, a preferuji věcnou diskuzi před politickou show.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama