Ing. Zdeněk Štefek

kandidát do Zastupitelstva Středočeského kraje
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2024 6:41:19

Tak nám vláda chce zvýšit poplatky za ČT a ČRo...

Tak nám vláda chce zvýšit poplatky za ČT a ČRo...

Tak si vláda odsouhlasila zvýšení koncesionářských poplatků za veřejnoprávní média - za Českou televizi a Český rozhlas.

Navíc bude platit poplatky nejen ten, kdo televizi či rádio má a nedívá se na tyto programy, ale i ten, kdo má chytrý mobil nebo internet.Po skandálech v posledních předvolebních dnech, ve kterých Česká televize jasně opět ukázala výběrem kandidátů pro debatu, že je další silou "pětikolky" a tudíž neplní funkci veřejnoprávního a objektivního média, je to vedle korespondenční volby další krok, jak si chce (nikoliv naše) vláda upevnit svou pozici.
Často mi došlo WhatsAppem rčení, že "Svoboda začíná tam, kde končí signál České televize". Příhodné.
Známý je též hořký starý vtip:Předseda si předvolá Jožku: - Jožko, přiznaj se! Ty si pálil ! Jožka nesouhlasně zavrtí hlavou: - Nepálil. Předseda se však nedá a pokračuje: - Ale přístroj máš ! Jožka provinile sklopí oči: - No, mám. Předseda celý rozradostněný: - No tak vidíš, zaplaťíš pokutu 500 korun ! Jožka se zamyslí a po chvíli na stůl položí dvě pětistovky. Předseda se diví : - A těch dalších 500 korun je za co ? - Za znásilnění. Předsedovi se hrůzou zježí zbývající vlasy: - Proboha, Jožko, koho si znásilnil ? - Nikoho. Ale přístroj mám!
Opět trefa do černého... Co na to říci?Fialo a pětikolko, Stačilo ! Ani toto Vám nepomůže.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama