JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2024 18:05:00

Odborně zdatní lidé jsou vyhazováni pro kritické postoje vůči straně a vládě

Odborně zdatní lidé jsou vyhazováni pro kritické postoje vůči straně a vládě

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na odstoupení Etické komise VŠE kvůli angažmá docenta Ševčíka na Národohospodářské fakultě

 Možná jste již zaregistrovali tyjátr kolem odstoupení Etické komise VŠE kvůli angažmá docenta Ševčíka na Národohospodářské fakultě. Z mého pohledu se jedná o naprosto nepřípustný nátlak, jehož cílem není nic jiného, než odstranění názorově nepohodlného člověka, jenž patří k nejvýznamnějším expertům ve své oblasti.

Bytostně se mi příčí představa, že jsme se znovu dostali do bodu, kdy jsou odborně zdatní lidé vyhazováni z univerzit jen pro své kritické postoje vůči straně a vládě, a ostatní jen alibisticky mlčí. Na iDnes už dokonce běží anketa, zda docent Ševčík poškozuje dobré jméno VŠE.

A já bych vás všechny chtěl touto cestou požádat, abyste se do ní zapojili a stejně jako já řekli těmto praktikám jasné NE! Anketu naleznete ZDE.

Pojďme se za Mirka všichni postavit. Pokud to neuděláme, pak se brzy nenajde nikdo, kdo by se postavil za nás. Aneb jeden za všechny a všichni za jednoho!

Předem děkuji každému, kdo se rozhodne pana docenta Ševčíka v jeho nerovném boji podpořit. A stejně tak děkuji každému, kdo bude přispěvek ZDE sdílet, aby se dostal k co největšímu počtu lidí, kteří už mají těchto totalitních praktiky plné zuby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama