JUDr. Michal Hašek

  • PRO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2024 12:06:00

Ve skutečnosti jde stále o šmardovské vedení, jen už bez Šmardy

Ve skutečnosti jde stále o šmardovské vedení, jen už bez Šmardy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k sociální demokracii v čele s Hanou Maláčovou

 Novinky se mne v týdnu ptaly na budoucnost SOCDEM s Janou Maláčovou v čele. Napsal jsem:

“Hezký den, myslím, že média i veřejnost se přílis upnuly na zvolení Jany Maláčové a méně na zbytek vedení SOCDEM. Jde totiž ve skutečnosti stále o šmardovské vedení, jen už bez Michala Šmardy. Proto zůstávám ohledně budoucnosti SOCDEM skeptik. Nechala si ukrást tradiční program, nechala si ukrást tradičná voliče, nechala si ukrást tradiční značku a už zbývá jen ten historický majetek. Pevně věřím, že si to Jana Maláčová uvědomuje a nebude jen fíkovým listem, lidsky jí držím palce. MH”

Včera jsem se dočetl v jednom z rozhovorů s Janou Maláčovou toto:
“Chtěla bych zřídit cosi jako radu starších. Prototypově bych chtěla spolupracovat s lidmi od Vladimíra Špidly, Milana Štěcha přes Zdeňka Škromacha. Prostě ti, kteří byli úspěšní."

Vyjímám Zdeňka, kterého mám lidsky rád a jsme přátelé, ale jinak k takové budoucnosti SOCDEM konstatuji - fakt stačilo. Tedy s malým "s", aby bylo jasno. Je to marný, je to marný, je to marný...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama