JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M.

  • BPP
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2024 14:26:00

Zahraniční politiku bychom se mohli konečně naučit dělat jako suverénní stát

Zahraniční politiku bychom se mohli konečně naučit dělat jako suverénní stát

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnímu stavu Joe Bidena.

 Fialova vláda založila zahraniční politiku a bezpečnost ČR na vztazích s první černošskou ženou v Bílem domě... jménem Joe Biden.

K nesvéprávnosti chudáka amerického prezidenta vydal už i The Economist titulní stránku s fotkou, kterou by u nás géniové typu Rakušana či Foltýna označili za prorusskou hybridní válku. Podstatná otázka ovšem zní: Kdo teď v USA vlastně vládne??

Z dětství pamatuji v TV funus Konstantina Černěnka (OK, mohl to být i Andropov). Prý se říkalo: „Víte, kdo bude příštím generálním tajemníkem KSSS? Ten, kdo přejde Rudé náměstí bez pomoci.“ A všude byly nápisy "Se SSSR na věčné časy." Proč to píšu k příspěvku o Bidenovi? Ani nevím, asi náhodná asociace. Ale tu zahraniční politiku bychom se mohli už konečně naučit dělat jako suverénní stát.

Zdroj The Economist.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama