JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2018 17:34:47 - slukova bozena

právo vyjádřit názor

Dobrý den. Proč mi podsouváte něco, co jsem nenapsala? Proč jste mi narovinu neodpověděl? Můj dotaz byl slušný. Sice vás nevychvaloval, ale proč si myslíte, že bych se vás ptala, kdyby mě váš názor nezajímal? Jen si nemyslím, že děti nemají svůj názor. Nevím, jestli znáte knížku Malého prince, ale tam se píše, že jen ,,děti vědí, co chtějí“. Já s vámi naprosto souhlasím, že se všichni studenti určitě neúčastnili demonstrací proto, že chtěli dát najevo svůj názor, ale někteří určitě ano. A myslím, že by se názor dětí měl brát vážně. Vždyť i oni jednou budou mít volební právo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2018 12:22:42 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,neřekl jsem, že děti nemají mít názor, ale jde o to zda jsou schopny rozpoznat o co jde a zde je někdo nezneužívá nebo nechce zneužít. Dítě si také může jít koupit třeba čokoládu, ale nemůže si koupit nemovitost. Já mám názor, Vy máte názor a tak to asi zůstane i po těchto otázkách a odpovědích.Přeji hezký den.Zd. Ondráček