Josef Sláma

Místopředseda Trikolory
  • Trikolora
  • Praha 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2024 11:09:08

Nejdříve rušit co se dá!!

Nejdříve rušit co se dá!!

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.

Chraň nás pánbůh od všech těch mudrců, politických žvanilů, novodobých sociálních inženýrů. Kteří se  bijou v prsa co vše zavedou a zařídí.                                                                                   Jak opakovaně, ostentativně a narovinu opakuji, je třeba rušit, škrtat, prostě se vymanit z područí vyhlášek, zákazů, příkazů, úřadů které nepotřebujeme. Pokud bude na jedné straně spoutaná lidská aktivita a na druhé straně předimenzován státní rozpočet zbytečnými výdaji, nikam to nepovede.                                                                                                                                 Opakovaně třeba kritizuji protikuřácký zákon (je sice třešnička na dortu, ale názorná až učebnicová ukázka zhovadilosti státu) takových zákonů a vyhlášek ke zrušení jsou tu stovky. To samé jsou státní instituce, když říkám že jich můžeme zrušit až třicet procent, tak nepřeháním.                                                                     Fialova vláda absolutně selhala , stát bobtná , daně se zvyšují a svoboda občana jde lidově řečeno do kopru. Občanovi již je nařizováno jak má myslet a co říkat.                                                 Pokud budeme mít odvahu k radikálním postupům vůči nesmyslné regulaci, byrokracii, buzeraci , složitosti daní ale i jejich výši, která není ničím jiným než trestem, pak jsme na dobré cestě. Toto je zásadní krok a, aspoň já říkám že to je to podstatné pro vymanění z obručí a znovu nadechnutí .
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama