MUDr. Ivan David, CSc.

  • SPD
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2024 13:09:00

Nevěřte, že jim záleží na našich životech

Nevěřte, že jim záleží na našich životech

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na souhlas s ukrajinskými raketovými útoky na území Ruské federace

 Ukrajinskému režimu dochází potrava pro ruská děla. Ukrajinci chtějí žít, proto se vyhýbají mobilizaci. V Bruselu za zavřenými dveřmi jednají zástupci několika zemí včetně České republiky o tom, jak dostat další mladé muže do války na východní Ukrajině, a to i z České republiky.

Nevěřte, že jim záleží na našich životech. Delší dobu se připravuje zrušení práva veta v mezinárodních otázkách včetně války. Prý aby byla Evropská unie více akceschopná. Tou akcí bude válka. Současně některé státy včetně České republiky souhlasí s raketovými útoky do hloubky Ruské federace. Tím Rusko donutí k odvetě a k válce, která může skončit jadernou katastrofou, pak už jí nikdo nezabrání.

Proto se v Budapešti konala půlmiliónová protiválečná demonstrace. Proto ty útoky na Fica a Orbána, kteří válku nechtějí. Válku naopak podporuje koalice Spolu v čele s ODS, Piráti a Starostové Rakušana a Nerudové. Pro podporu války na Ukrajině hlasovalo i hnutí ANO.

SPD je jedinou parlamentní stranou, která žádá příměří a jednání o míru. Proto volte koalici SPD a Trikolora. Jsme proti válce. V Evropském parlamentu jsme a budeme proti zrušení práva veta v otázkách války a míru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama