MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2015 18:39:07 - Juncker na Ukrajinu

Dobrý den, pane doktore,

České noviny na svém webu neustále blokují diskuse k imigraci. Bez jakéhokoliv vyjádření či zdůvodnění. Jedná se veřejnoprávní instituci zřízenou zákonem 517/1992 Sb. V případě soukromého média bych to chápal, v tomto případě nemám slov. Můžete mi sdělit, který výbor PS ČR se tím může zabývat?
Děkuji.
R. Fürst

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2015 21:54:38 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážený pane,

rozumím Vašemu dotazu. Přestože na druhé straně bych chápal, že jsou zablokovány příspěvky porušující nejen zákon, ale i pravidla dobrého vkusu. A to i v jiných médiích. Jako kupř. vulgární urážky hlavy státu - jakýsi pan režisér či přímo mladičký ministr naší vlády. Nejsem obhájcem, jenom člověk konzervativní, s úctou k tradici a symbolům státnosti. Nesouhlas se přeci dá vyjádřit i slušně a neagresivně.

Ale k Vaší otázce. Obávám se, že parlament není tím pravým místem k Vašemu protestu. Média, podobně jako justice, lpí na své nezávislosti na politice, a to i jsou-li financována z našich daní. Proto kupř. veřejnoprávní televize a rozhlas jsou kontrolována přes patřičnou parlamentem volenou radu. Jak je to u Českých novin, nemám tušení. Omlouvám se. Snad kolega Jandák by mohl vědět více. Já čtu vyjma PL noviny toliko "papírové". I to je konzervativní.

S úctou jk