MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2014 17:43:46 - paměť

Pane Koskuba, vy jste rozumný člověk,

řekněte mi, proč ten Sobotka tak blbne, on si zadělává na to, že zničí celou ČSSD, jistě že s pomocí pana Baniše, který na to neustále pracuje. Oni nemají žádné jiné starosti, než do služebného zákona se hádat o odměny. 25 procent to je výsměch normálním lidem. Nemyslíte pane Koskuba, že by jim stačilo 10 procent, vždyť ještě ani nevědi, jak budou lidé ,kteří tam nastoupí pracovat, kolik odměn dostane normální pracovník, dá se říci že nedostane žádnou odměnu, a musí makat jako šroub, jinak ztratí práci. Lidé jsou naštvaní , říkáte to dobře, ale nic se proti tomu nedělá , aby naštvaní nebyli. Koalice se buď hádá, nebo pomlouvá, ale kde nic. Už jsem se ptal kolika poslanců, dal jsem dotaz i panu Babišovi, kam se dal těch 74 miliard, které nám doplatilo Rusko. Babiš neodpovídá na nic, ten na lidi se.e, normální lidé mu jsou protivní, a ostatní to krásně přešli, tak nevím kam ty peníze šly, nebo v které kapse zůstaly nebo zůstanou. Můžete to prosím prověřit a odpovědět mi, je to možné?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2014 10:25:25 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

neumím Vám odpovědět na vše. Nu a na něco se odpovídat v rámci povinné loajality zase nehodí. To by nebylo fér. Snad mi rozumíte.

Zklamu Vás možná i v tom, že se příliš ev. výší odměn státních úředníků až tak nezabývám. Nejenom proto, že závist nemám rád a proto vyznávám pravidlo: “přej a bude ti přáno”. Samozřejmě nejsou-li až nemravně překročeny jisté hranice. Nicméně plně s Vámi souhlasím v tom, že odměna má být vždy za něco. Za dlouhodobě dobrou práci pak ale odměnu nikomu nezávidím. Klidně i 25%. Ovšem uznávám, že lidi mimo sněmovnu tyto detaily skutečně nezajímají. Na druhé straně - informace o těchto detailech při přípravě zákona do Vás nehustí politici, ale novináři.

Nu a k druhému dotazu. Nevím a obávám se, že neví dokonce ani pan ministr financí. Když se totiž kouknete na výši státního dluhu, tak ke svému zděšení zjistíte, že se “někde ztratilo” skoro 20x více. Je poněkud zvláštní, že to stále těm, co na tom mají svůj podíl, prochází. Vždyť dnes už ani nikoho nezajímá, proč údajně byly letouny casa předraženy o miliardu jednu. A to byl jenom jeden jediný státní kšeft! Nu a pak miliarda k miliardě, a nejen 74 je jich fuč ...

S pozdravem  jk