MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2015 20:48:18 - majaH.

Poplatky

Myslíte, že je reálné, že by ČSSD někdy připustila vrácení poplatků do zdravotnictví? Myslím, že vy jste nebyl nakloněn myšlence je zrušit, ale jste zástupce strany, tak se ptám vás i jako doktora. Když byly poplatky, ubylo pacientů. Dnes jsou zas čekárny přecpané k prasknutí a pochybuji, že by najednou všichni onemocněli....Myslím, že by strana měla naslouchat víc odborníkům, které ve svých řadách má a ne těm, co nikdy nic nedokázali, viz Sobotka, Dienstbier a spol. Souhlasíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.03.2015 8:46:18 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní (slečno),

ČSSD dala voličům slib a je proto pochopitelné, že jej musí dodržet. Z tohoto důvodu proto změnu názoru “oranžových” neočekávám. Bez ohledu na můj názor opřený o skutečnou praxi to lze jen těžko kritizovat. Sliby by se měly plnit nejen o Vánocích, jak zpívá, tuším, Janek Ledecký. Nicméně jisté regulační poplatky, ale podstatně jinak nastavené, by jistě k větší efektivitě systému posloužily. Pochopitelně takové, které by co nejméně zatěžovaly ty poctivé pacienty.

S pozdravem   jk