MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2024 10:19:00

Odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje

Odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k HDP.

 Zdravím všechny, tak zpráva včerejška – odhad růstu HDP v roce 2024 se snižuje z již tak mizerných 1,4 % na ubohých 0,9 %. Je to obraz reálné výkonnosti naší ekonomiky a poptávky po našem zboží ve světě.

Je to výsledek energetické., cenové a daňové politiky naší 5K vlády. Také je to je pozdrav všem učitelům, kteří měli naslibované platy ve výši 130 % celostátního průměru, je to pozdrav všem státním zaměstnancům, že jejich příjem se nemá z čeho navyšovat.

Tedy ani policisté, hasiči, vězeňská služba a celníci nemohou čekat, že ministr Rakušan svůj slib o 10% navýšení mezd v bezpečnostních službách o 10 % od října tohoto roku myslel vážně.

Šlo jen o další ze lží před volbami, tentokrát to byly ty do EP. Pane ministře, jen upozorňuji, teď máme před sebou zase volby. Ty pro vás nejsou tak důležité?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama