MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2024 20:07:00

Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle

Totální masakr aneb Ekonomická diskuze, která vás zvedne ze židle

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na diskuzi ekonomky Markéty Šichtařové a poradce a premiéra Fialy Štěpána Křečka na CNN Prima News

 Připravte se na skutečný masakr motorovou pilou! To, co s námi hraje "naše" vláda, je naprostý skandál a měl by nás všechny aktivizovat. Jde o budoucnost nás všech.

Markéta Šichtařová, renomovaná ekonomka, podnikatelka, analytička, spisovatelka a publicistka, se v diskuzi střetává s panem Křečkem, poradcem premiéra Fialy, který mj. přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze. Tohle je diskuze, kterou si nesmíte nechat ujít! Poslouchejte velmi, ale velmi pozorně.

To, jak vláda ničí naši ekonomiku, není jen nevinný omyl nebo drobný přešlap. Je to systematické lhaní a obelhávání nás všech, které nás dostává do stále většího ekonomického marasmu. Fiala a jeho vláda, v čele s budoucím eurokomisařem Síkelou, nás vedou na kraj propasti.

Jak je možné, že jsme se nechali takto obelstít? Markéta Šichtařová ukazuje, jak hluboko jsme klesli. A poradce Fialy, jen zírá. Je načase se probudit a postavit se tomuto šílenství! Sdílejte toto video (ZDE), šiřte ho a dejte najevo, že nebudeme jen sedět a přihlížet, jak nám ničí budoucnost.

Alibisticky to Fiala hází na budoucí vlády, které z toho již nebudou mít úniku. Při podrazu na důchodce se vymlouvali na budoucnost našich dětí a vnuků, tady těm samým ale připravují doslova peklo. Tohle je naše země a my máme právo vědět pravdu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama