MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.10.2024 9:58:25 - Masiv

Co máte proti legalizaci marihuany?

V čím dál více státech je legální. Podle mě to má jen klady, i proto, že trh se dá pak lépe regulovat a pro stát jsou to přeci peníze na víc, které potřebuje. A k politice. Nepřijde vám spíš k pláči než k smíchu, co vláda předvádí? A je asi jisté, že ANO za rok volby vyhraje, jen mi není jasné, s kým by vládlo? Dokážete si to představit třeba s koalicí SPOLU? Protože jinak vám pak zbývá zřejmě už jen SPD. Nebo to je pro vás přijatelnější partner?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.10.2024 12:48:42 - MUDr. Jiří Mašek
Stát by  fakt neměl být závislý na příjmech z marihuany (trochu špičkuji) a měl by dokázat potřebným ( ze zdravotních důvodů) se k produktům obsahujícím marihuanu v potřebném množství dostat, třeba i zadarmo.  Vše není jen o penězích.
Dokáži si představit ledacos, stran pro ev. vládní koalici je v politickém spektru dostatek, je pravda, že  by vámi dotazovaná  legalizace konopí mohla vést k lepší komunikaci. :)