Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2024 13:09:00

Bude ještě možné žít bez PC a bez platebních karet?

Bude ještě možné žít bez PC a bez platebních karet?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k právu být offline a platit v hotovosti

 Právo být offline a právo platit v hotovosti je třeba zakotvit do Ústavy. Ve středu 9. října budeme v Senátu rozhodovat, zda dané téma vyšleme do sněmovny jako důležité, nebo ho “pohřbíme”.

Práva být offline a platit v hotovosti považuji za tak samozřejmá, a proto za skutečně základní, tedy ústavní, že by v Ústavě měla být v každém případě. Pak by nám na ně totiž nemohl sahat ani Brusel. Ve své podstatě nerozumím tomu, jaké důvody by mohly vést kolegy být proti tomuto návrhu.

Očekávám, že pro návrh budeme hlasovat Jana Zwyrtek Hamplová, Jitka Chalánková, Daniela Kolářová, Michael Canov, Jiří Čunek, Zdeněk Hraba, Jiří Oberfalzer, Jitka Seitlová, Vladislav Vilímec… a dál se uvidí. Oslovte proto své senátory v regionech, ať návrh zahájit proces na zakotvení daných práv do Ústavy ČR jako proces důležitý také podpoří.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama