Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2024 13:09:00

Kdo pro ni zvedl ruku, podpořil korupční jednání

Kdo pro ni zvedl ruku, podpořil korupční jednání

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na znovuzvolení Ursuly von de Leyen předsedkyní Evropské komise

 “Soud Evropské Unie rozhodl, že předsedkyně EU Ursula von der Leyen jednala netransparentně při centrálním nákupu vakcín od společnosti Pfizer a EK pod jejím vedením porušila zákony neboť tak znemožnila nezávislou kontrolu jedné z největších finančních transakcí, kterou EU pod svým jménem udělala.

Soudci v Lucemburku také rozhodli, že bruselské úřady blokovaly vyšetřování, snažily se zakrýt skutkovou podstatu činu, neumožnily dostatečný přístup k dokumentům, a to zejména s ohledem na možný střet zájmů a kompenzační pravidla pro výrobce vakcín..."

Není co dodat. Za nákupem vakcín byl obrovský obchod pro přátele, a my to zaplatili. A nejen to. Ta paní je opět v čele. Asi mají doma ještě málo… Ostuda, ostuda, ostuda. Celé Evropy. Kdo pro tu paní zvedl ruku, hlasoval pro podporu korupčního jednání…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama