Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2024 9:06:00

Kdy se dozvíme, kdo může za vyhozené miliardy?

Kdy se dozvíme, kdo může za vyhozené miliardy?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci stavebního řízení.

 Reklamace? Nebo vlastní neschopnost?

Kdy se dozvíme, kdo může za vyhozené miliardy? 

Schází mi jedna velmi podstatná věc. Zda digitalizaci stavebního řízení nekvalitně zpracoval dodavatel, kterého ministerstvo oslovilo, protože pak je třeba práci firmy REKLAMOVAT a chtít zpět peníze, nebo zda bylo špatné zadání, a je třeba povolat k odpovědnosti ty, kteří za dílem stáli na ministerstvu, a to včetně ministra. NENÍ MOŽNÉ jen tak odepsat miliardy bez vyhodnocení “díla” a začít prostě od nuly, jakoby se nic nestalo. Na pokusy za miliardy opravdu peníze nemáme. A pojem uplatnění odpovědnosti zatím nevidíte, ticho po pěšině - jen ono “začínáme od nuly”.

Požádám v tomto vládu o sdělení, jak to vidí, a co v tom hlavně dělá. V době, kdy si vláda troufá zvyšovat - v této objektivně těžké době - odvody těm nejzranitelnějším, tedy živnostníkům (!!!), by bylo podobné vyhození miliard oknem bez důsledků a bez mrknutí oka naprosto neuvěřitelné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama