Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2024 8:19:00

Test politických oponentů a provládních médií. Obstojí?

Test politických oponentů a provládních médií. Obstojí?

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na uzavření smíru Slovenska s Andrejem Babišem ve sporu o ochranu osobnosti, týkajícím se jeho neoprávněné evidence ve svazcích komunistické Státní bezpečnosti (StB)

 Na tomto nepochybně zlomovém výsledku letitého soudního sporu nebude zajímavá ani tak reakce samotného Andreje Babiše (tam chápu obyčejnou lidskou úlevu a pocit “konečně je to za mnou”), jako spíše politických oponentů, stavících svou kampaň na kampani “antibabiš” (neboť jinou nemají), a jemu očividně nepřejících až nepřátelských provládních médií … Včetně veřejnoprávní České televize.

Bude to zkrátka takový test přijímání právní reality a jim nepochybně těžce se nehodící pravdy, která byla jasně konstatována… O velkorysosti ze strany Andreje Babiše ve vztahu k jakýmkoli náhradám nemluv Uvidíme, zda dostane rozsahem odpovídající a zasloužený prostor minimálně v ČT. Právo na satisfakci tohoto druhu totiž musí přiznat Andreji Babišovi i ten, kdo ho nemá rád. Je-li fér.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama